Globalizm, bilateralizm, patriotyzm gospodarczy? Wyzwania dla społeczeństw i biznesu.

SOPOT | 27-29 września 2017

Sesja panelowa

Food 4.0. Smak jutra – jak może wyglądać przyszłość rynku żywności

Tematyka:
• Zapach spalonej grzanki – problemy nękające zrównoważony łańcuch dostaw żywności
• Żywność 4.0 – jak nowe technologie w rolnictwie zmienią łańcuch dostaw?
• Smaczne kąski – czy współczesne trendy w żywności wytrzymają próbę czasu; co może je zastąpić?
• Problem dobrobytu – co możemy robić, by ograniczyć marnowanie żywności?
• Kuchnia otwarta całą dobę – gospodarka o obiegu zamkniętym w odniesieniu do żywności

 

Wprowadzenie:
Matt Simister, CEO na Europę Środkową, Tesco, Wielka Brytania

 

Paneliści:
Natalia Hatalska, analityk trendów, CEO, infuture hatalska foresight insitute, Polska
Krzysztof Klincewicz, dyrektor warszawskiego oddziału, EIT Food, Polska
Doreen Sieber, Account Manager, Rijk Zwaan, Niemcy
Matt Simister, CEO na Europę Środkową, Tesco, Wielka Brytania

Moderator:
Krzysztof Bolesta, dyrektor ds. badań, Polityka Insight, Polska

Centrum Konferencyjne Sheraton, Columbus B
Piątek, 29.09, 12:00-13:30
PARTNER WYDARZENIA:
PARTNER MERYTORYCZNY: